“Een jobomschrijving die perfect bij mijn persoonlijkheid past”

0

Julie_Bruggemans

Wie is Julie Bruggemans?

Goed nieuws: Flanders Job Creators breidt uit! Julie Bruggemans, 27 lentes jong, is sinds kort onze nieuwste aanwinst. Als recruitment officer versterkt ze ons team en zorgt ze ervoor dat ze uw droomjob vindt. We zijn alvast heel blij met onze enthousiaste collega. Ze omschrijft zichzelf als een echte doorzetter, commercieel talent, bruggenbouwer in crisissituaties en altijd daar met de glimlach!

Waarom koos ze voor Flanders Job Creators?

In haar vorige job was Julie ongelukkig. Het harde werken werd niet gewaardeerd en ze zag geen doorgroeimogelijkheden in haar toenmalige functie. Ze bleef daarom niet bij de pakken zitten. Het was tijd voor een job die perfect bij haar persoonlijkheid paste. “Toen Dave Van Gulck me aansprak voor de functie, was het exact wat ik zocht. Het duurde ook niet lang om me te overtuigen. Dave nam echt zijn tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Hij stelde mij vragen om tot een beter inzicht te komen. Uiteindelijk hebben we uitgebreid de jobomschrijving besproken die bij mijn persoonlijkheid past.”

“Een nieuwe uitdaging”

Julie was klaar voor die nieuwe start. Ze snakte naar een carrière met verantwoordelijkheid en uitdaging, aldus Julie: “Ik zocht een nieuwe uitdaging meer aangepast aan mijn dynamisch karakter. Een job waar mijn talenten naar boven komen. Ik wou een job met mensen én een job voor mensen met verantwoordelijkheid.”

Flanders Job Creators… Create your movement!

“Op mijn nieuwe job, ben ik flexibel en gedreven in de taken die op men pad komen. Daarnaast hou ik van een goede samenwerking. De warme en professionele aanpak van Flanders Job Creators zorgde ervoor dat ik mijn eigen carrière weer op gang kon krijgen.”

Contact opnemen

Wilt u net zoals Julie ook starten met een nieuwe carrière als recruitment officer of een andere job? Neem dan contact met ons op of volg ons op LinkedIn of like ons op Facebook.

 

 

Laat een reactie achter