“Flanders Job Creators in 3 woorden? Matchmakers, vakbekwaam en transparant!”

0

Jessy-Hofmans-zorgsysteembeheerderWe vertellen jullie graag het verhaal van Jessy, zorgsysteembeheerder bij Altrad Balliauw. Na haar studies ‘Milieu-en Preventiemanagement’ aan de KU Leuven in Brussel, begon ze aan haar zoektocht naar een eerste job binnen haar domein. Toch was het niet altijd makkelijk om als net-afgestudeerde een juiste inschatting te maken van de grote arbeidsmarkt waar men plots in terecht komt. Gelukkig kwam ze tijdens één van haar gesprekken ons tegen het lijf!

Jessy Hofmans, 23 jaar, zorgsysteembeheerder

Jessy is in 2017 afgestudeerd als preventieadviseur en milieucoördinator: “Het luik preventie heeft me altijd het meest geboeid en dus ging mijn zoektocht ook enkel die richting uit.” Na haar 2 maanden zomervakantie ging ze op zoek naar de ideale loopbaan die bij haar past.

Waarom Flanders Job Creators?

Jessy was vooral enthousiast over de persoonlijke en diepgaande aanpak bij het loopbaantraject: “De samenwerking met Dave Van Gulck verliep heel vlot,” vertelt ze. “Flanders Job Creators was gewoon anders, ze konden mij wat meer inzicht geven in wat de preventiewereld precies inhoudt in de praktijk. Flanders Job Creators neemt ook echt de tijd om te luisteren naar wat men zelf wil en wat de interesses zijn, maar ze gaan ook verder dan dat: ze zorgen ook dat de persoon zelf in de bedrijfssfeer past. Dat is volgens mij een grote troef!”

Wat vond u van de samenwerking en de aanpak?

Jessy was vooral verrast door de vlotte en transparante samenwerking. We begeleidden haar van de prille zoektocht, tot de evaluatiemomenten op haar huidige functie. “Ik wist meteen wat de jobaanbieding zou inhouden, waar ik zou werken en wat ik precies ging doen. Flanders Job Creators heeft me van bij het begin een heel duidelijk gevoel van openheid gegeven. Dave vroeg regelmatig over hoe alles verliep als zorgsysteembeheerder. Moest het niet mijn ideale match geweest zijn, had ik altijd samen met Flanders Job Creators naar een nieuwe oplossing kunnen zoeken. Dat stelde me gerust!”

Gelukkig op de nieuwe job?

Jessy heeft haar perfecte eerste job gevonden als zorgsysteembeheerder bij Altrad Balliauw. Haar eerste job kan nu al niet meer stuk! “Ik voel me fantastisch op mijn nieuwe job. De functie die ik hier mag uitvoeren, sluit volledig aan bij mijn studies en interesses. Ik kwam terecht bij vriendelijke collega’s en een werksfeer waar ik me echt heel goed bij voel. Ik ben blij dat ik naar Dave geluisterd heb: hij wist direct dat er een ‘klik’ was met Altrad Balliauw: meer dan met de twee andere bedrijven waar ik eerder op gesprek was geweest. Flanders Job Creators sprak uit een zekere ervaring en kennis van zaken. Hij had 100% gelijk.”

Flanders Job Creators… een goede keuze?

“Ik zou Flanders Job Creators zeker en vast aanbevelen en ben daar ook volop mee bezig! Zij begeleiden u in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en gebruiken hun kennis en ervaring om  voor u de perfecte match te zoeken. Het ideale ‘datingsbureau’ tussen bedrijf en werkzoekende als u het mij vraagt!’

Contact met ons opnemen

Wilt u net zoals Jessy ook starten met een nieuwe carrière binnen de wereld van milieu-en preventie of een andere technische job binnen projectsourcing of industrie? Neem dan contact met ons op of volg ons op LinkedIn en Facebook.

Laat een reactie achter