Close
Project sourcing specialists in pharmaceutical industry
FJC, connecting talented people to exciting projects
Previous
Next

Flanders Job Creators

Professionals en bedrijven vinden elkaar

Connecting your project!


Wij zijn een dienstverlenend bureau dat zich richt op industriële projectsourcing van technische profielen in de farmaceutische sector.  Flanders Job Creators biedt via projectsourcing ondersteuning aan bedrijven binnen de farmaceutische sector die nood hebben aan extra ervaring of inzichten. Zij draagt bij aan de ontwikkeling en uitbouw van deze technische projecten, waarbij u als farmaceutisch bedrijf vaak nood heeft aan technische specialisten.

U kan dag in en dag uit rekenen op de expertise van ons team. Wij zorgen ervoor dat er geen mismatches gebeuren tussen project en talent en wij geloven dat er voor elk project het juiste talent bestaat. Het komt er alleen op aan om ze met elkaar te matchen. Daarin slagen we elke keer opnieuw, dankzij een uitgebreid netwerk, transparante houding naar medewerkers en klanten toe en een persoonlijke aanpak en begeleiding. Ons verhaal begint samen met die van u! Flanders Job Creators thinks out of the box!

 

Connecting people!

Projectsourcing is ‘the key to succes’. Wij zetten onze getalenteerde medewerkers in bij onze partnerbedrijven in het kader van specifieke en tijdelijke opdrachten, gericht op de uitvoering van technische opdrachten. Het werken binnen een projectteam biedt een enorme meerwaarde aan uw carrière. Zo is er steeds sprake van voldoende afwisseling, variatie en wordt u altijd getriggerd om nieuwe zaken bij te leren.

De tendens leert ons dat bedrijven en ondernemingen vaker beroep doen op projectsourcing omdat binnen het bedrijf zelf niet altijd de juiste matches te vinden zijn die het specifieke project kunnen uitvoeren. Project sourcing (en correct project management) is dan hét antwoord voor bedrijven die regelmatig nood hebben aan extra personeel voor een bepaald project.