Over ons

Flanders Job Creators. Een match op maat van uw verhaal en uw carrière.

Wij zijn een dienstverlenend bureau dat zich richt op industriële projectsourcing van technische profielen. Dit gebeurt zonder ons hierbij te beperken in één specifiek marktsegment of in te specifieke profielen. Daarnaast helpen wij bedrijven en organisaties bij het rekruteren en evalueren van hun medewerkers. Onze visie is om dé referentie te worden op vlak van werving en selectie bij technische jobs en projectmanagementfuncties in regio Vlaanderen en België.

Onze bestuurder Dave Van Gulck  is reeds zeer bekend met de industriële sector. Na vele jaren ervaring als bestuurder, account manager en operationeel directeur binnen preventie-en veiligheidsbeleid, begon Dave zelf aan een nieuw hoofdstuk. Flanders Job Creators helpt bedrijven en organisaties bij het rekruteren, evalueren en ontwikkelen van hun medewerkers. De kern van de dienstverlening is het aanreiken van uniek talent voor sleutelposities binnen de technische sector, dit met als specialisatie rekrutering, project sourcing en werving en selectie. U kan dag in en dag uit rekenen op de expertise van ons team. Wij zorgen ervoor dat er geen mismatches gebeuren tussen project en werknemer en wij geloven dat er voor elk project het juiste talent bestaat. Het komt er alleen op aan om ze met elkaar te matchen. Daarin slagen we elke keer opnieuw, dankzij een uitgebreid netwerk, transparante houding naar medewerkers en klanten toe en een persoonlijke aanpak en begeleiding. Ons verhaal begint samen met die van u! Flanders Job Creators thinks out of the box!

Diensten Flanders Job Creators

Komt u net van de middelbare school? Heeft u net een TSO-, bachelor- of masteropleiding achter de rug en bent u klaar om uw carrière te lanceren? Of heeft u al een rugzak aan ervaring, maar bent u klaar om uw carrière een andere wending te geven? Young potentials en seniors met groot 'Human potential' kunnen altijd bij ons terecht voor een job in de technische sector die écht bij hen past. U kan tijdens uw sollicitatieproces rekenen op onze professionele service en advies. Flanders Job Creators is gespecialiseerd in 3 specifieke diensten. Project sourcing en project management, technische ondersteuning en VGM-beleid en werving en selectie van de juiste en geschikte profielen. Connecting people & projects is what we do!

Project management en project sourcing

Wilt u als bedrijf een project succesvol invullen met de juiste mensen en de juiste talenten? Dan kan projectsourcing een goede oplossing zijn. Projectsourcing is het inzetten van getalenteerde medewerkers bij onze partnerbedrijven in het kader van specifieke en tijdelijke opdrachten. Het werken binnen een projectteam biedt een enorme meerwaarde aan uw carrière. Zo is er steeds sprake van voldoende afwisseling, variatie en wordt u altijd getriggerd om nieuwe zaken bij te leren. De tendens leert ons dat bedrijven en ondernemingen vaker beroep doen op projectsourcing (of outsourcing). Binnen het bedrijf zelf zijn niet altijd de juiste matches te vinden die het specifieke project kunnen uitvoeren. Project sourcing (en correct project management) is dan hét antwoord voor bedrijven die regelmatig nood hebben aan extra personeel voor een bepaald project. Onze mensen kunnen ingezet worden op de werf, in de petrochemische industrie, in kerncentrales en in andere ondernemingen binnen de industriële sector. Ook engineers,techniekers, mecaniciens, werfleiders, constructiemanagers, enzovoort zitten bij ons aan het goede adres. Tot slot worden de geleverde prestaties uiteraard betaald volgens een vooraf afgesproken salaris.

Rekrutering, werving en selectie van de juiste profielen

Wij zijn niet zomaar een werving en selectiebureau binnen HR. Dankzij ons uitgebouwd netwerk, zorgen onze experts ervoor dat de juiste kandidaat geselecteerd wordt voor de specifieke job. We denken samen na over het talent dat uw bedrijf nodig heeft. We doorlopen het hele loopbaanproces met elk individu: elke kandidaat én iedere sollicitatie telt. Hebben werkgever en talent elkaar gevonden? Dan leunt Flanders Job Creators niet achterover. Onze excellente service zorgt voor een continue opvolging van de kandidaat tijdens de nieuwe job bij de werkgever. We blijven het bedrijf en de kandidaat tot dienst met solide financiële en juridische expertise. De rekrutering gebeurt professioneel en ten alle tijde kan u rekenen op onze kennis en advies. Voor elk departement in uw sector vinden wij de geschikte kandidaten. Sterke projecten met sterke mensen verdienen een sterke ondersteuning.

Technische ondersteuning en VGM- beleid

VGM- beleid staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Flanders Job Creators helpt u binnen dit complex proces in verband met milieu- en preventiemanagement. Als verantwoordelijke onderneming binnen bepaalde sectoren, is het namelijk aangeraden om een goed VGM-beleid te hanteren. Regels binnen dit beleid gelden zowel voor vaste werknemers als tijdelijk personeel. Ook het takenpakket van de leidinggevenden en managers moeten hierin worden omschreven. Binnen het VGM-beleid moeten doelstellingen worden nagestreefd zoals het voorkomen van milieuschade & materiële schade, voorkomen van persoonlijk letsel en het bewaren van de veiligheid van derden en het streven naar continue verbetering van het VGM zelf. Bij het uitvoeren van een gezonde VGM beleid binnenin uw organisatie, kunnen de procedures soms afschrikken. Hierbij onze deskundige ondersteuning vragen is een structurele oplossing die we u graag aanbieden! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en bekijk hieronder ons VCA-certificaat om de correcte expertise te bekijken die uw bedrijf en werknemers verdient.

Vca-certificaat behaald: voor een veilige werkomgeving

Uw veiligheid staat bij Flanders Job Creators op de eerste plaats. Zowel van tijdelijke arbeidskrachten als voor werkgevers en werknemers. Daarom is een VCA- certificaat uiterst belangrijk als het om veiligheid op de werkvloer gaat. VCA of 'Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers' is een programma die aannemers gebruiken om aan te tonen dat gezondheid, veiligheid en milieu hoog in het vaandel worden gedragen op de werkvloer in de petrochemische industrie. Het VCA-certificaat werd ontwikkeld door de SSVV (Stichting Samenwerken Voor Veiligheid) om correct bedrijven te kunnen beoordelen en te certificeren aan de hand van een uitgebreide checklist. Uiteraard kan u op de professionaliteit van Flanders Job Creators rekenen doordat wij erkend zijn met dit VCA- certificaat. U kan deze hieronder terugvinden en downloaden. 

Wij hebben het kwaliteitslabel Project Sourcing van Federgon

Het kwaliteitslabel bestaat uit twee nauw met elkaar verbonden pijlers, namelijk een deontologische code en een audit uitgevoerd door een extern organisme, namelijk BDO Belgium, dat optreedt als auditbureau. Via de audit wordt, onder meer, de correcte invulling van de regels vervat in de deontologische code gecontroleerd. Deze sectorspecifieke deontologische code komt bovenop het Kwaliteitscharter van Federgon dat door FJC onderschreven wordt.