Nieuws

0 reacties

FJC behaalt het kwaliteitslabel Project Sourcing van Federgon

Doelstelling van het label is het vrijwaren van de belangen van de projectmedewerkers en de opdrachtgevers. Het biedt garanties over de juiste toepassing van de..

Lees meer
0 reacties

Projectsourcing: 3 interessante voordelen als werknemer

Eén van onze specialiteiten binnen Flanders Job Creators is projectsourcing, ‘project sourcing’ of soms ook wel detachering genoemd, maar wat houdt dit voor u juist..

Lees meer
0 reacties

“Elke dag opnieuw begin en eindig ik de werkdag met een glimlach!”

Aysegül Kaplan, huidig HR- en planning officer bij energieleverancier in Desteldonk (Gent), heeft al een mooie CV op zak. Na haar studies ‘Office Management’ behaalde..

Lees meer
0 reacties

“De opvolging van Flanders Job Creators was voor mij doorslaggevend"

Daniël Van De Velde, 40 jaar, werfleider We vertellen jullie graag het verhaal van Daniël, een gepassioneerd werfleider. Hij studeerde ‘Elektriciteit, optie Elektronica Specialisatie Automatisering’, waarin..

Lees meer
0 reacties

"De waarden van Flanders Job Creators heb ik vertaald in mijn passie voor graffiti"

Achraf Taghelti klinkt voor sommigen onder jullie misschien wel onbekend in de oren?  Deze jongeman van 22 jaar, is ook bekend van de succesvolle film..

Lees meer
0 reacties

“Flanders Job Creators in 3 woorden? Matchmakers, vakbekwaam en transparant!”

We vertellen jullie graag het verhaal van Jessy, zorgsysteembeheerder bij . Na haar studies ‘Milieu-en Preventiemanagement’ aan de KU Leuven in Brussel, begon ze aan..

Lees meer