“Elke dag opnieuw begin en eindig ik de werkdag met een glimlach!”

0

Aysegül_Kaplan_HR_officerAysegül Kaplan, huidig HR- en planning officer bij energieleverancier ENGIE in Desteldonk (Gent), heeft al een mooie CV op zak. Na haar studies ‘Office Management’ behaalde ze haar professionele bachelor en ging ze snel aan de slag. Na volop carrière te hebben gemaakt in verschillende sectoren, was ze op zoek naar een stabiel werkleven waar wij haar uiteraard mee konden helpen!

Aysegül Kaplan, 28 jaar, HR- en planning officer

Aysegül is in 2011 afgestudeerd in Office Management. Dankzij haar veelzijdig en administratief diploma, kon ze op professioneel vlak alle kanten uit: “Ik heb jaren in de automobielsector gewerkt bij bekende werkgevers als BMW, Alphabet, Rietje Waasland… vervolgens heb ik mijn droomjob vervuld op de luchthaven van Zaventem. Daarna wou ik een stabieler leven en ben ik terechtgekomen bij Total in de haven van Antwerpen voor een groot project. Nu zit ik bij ENGIE in Desteldonk waar ik de functie HR-en planning officer vervul.”

Hoe kwam u met Flanders Job Creators in contact?

“Social media is een krachtig medium. Ik werd opgebeld door Katrien Peeters. Zij had mijn contactgegevens gevonden via LinkedIn. Ze contacteerden me omdat Flanders Job Creators in mij het geknipte profiel zag voor een bepaalde functie. Ze stelden de vraag of ik op gesprek wou komen bij ENGIE. Dit aanbod interesseerde mij enorm!”

Wat vond u van de eerste ontmoeting?

Aysegül was vooral enthousiast over de aangename en fijne samenwerking. Uiteraard luisterden we naar haar wensen en wilden we haar de stabiele job geven die ze al zo lang wou.  “Gezien de sterke samenwerking tussen ENGIE en Flanders Job Creators, gaf het mij meteen een goed gevoel. Het gesprek met Dave Van Gulck verliep ook heel vlot en is de keuze dus snel gemaakt. Bij Dave kan je altijd terecht voor allerlei vragen. Hij houdt zich ook aan de gemaakte beloftes, dat maakt de samenwerking met Flanders Job Creators erg prettig! Dave komt geregeld langs bij ENGIE te Desteldonk. Als er iets is, kan ik hem op het moment zelf aanspreken.”

Flanders Job Creators… een goede keuze?

“Ik zou Flanders Job Creators zeker en vast aanbevelen. Dankzij hen heb ik de switch gegeven aan mijn carrière die ik nodig had. Vooral de afwisseling op mijn huidige job is heel leuk. De leuke sfeer, collegialiteit, tof team en het gevarieerd takenpakket geven mij elke dag opnieuw de enorme boost om door te zetten. Inmiddels ben ik al 5 weken ingewerkt. Elke dag opnieuw kan ik met de glimlach de dag beginnen en eindigen. Dit is voor mezelf een heel belangrijk punt om gemotiveerd te blijven werken!”

Contact met ons opnemen

Wilt u net zoals Aysegül ook starten met een nieuwe carrière binnen Human Resources of een andere administratieve job? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op of volg ons op LinkedIn en Facebook.

 

 

Laat een reactie achter